Villabyggnation

Vi förverkligar dina byggdrömmar

Oavsett om du ska bygga nytt eller bygga om ligger noggrann planering och god ömsesidig kommunikation till grund. Vi vill att du som kund ska känna dig trygg i det arbete vi utför och känna förtroende för oss och våra snickare. Vi genomför alltid våra uppdrag med precision och expertis med fokus på att du som kund ska känna dig nöjd.

Vi bygger efter dina önskemål

Det ska vara enkelt att bygga nytt. På Bloméns Bygg erbjuder vi villabyggnation såväl prefabricerat som lösvirke genom ritning eller enligt kunds önskemål. Oavsett vad ni väljer finns vi med dig från början till slut – från gjutning av platta till takarbete och inflyttningsklar bostad. 


Det är de små detaljerna som gör hemmet personligt, våra erfarna och skickliga snickare ser varje detalj och med fokus på trygghet och kvalitet bygger vi efter dina önskemål.

Nybyggnation

Tillbyggnation

Ombyggnation

Tjänster

På Bloméns Bygg har vi erfaren kunskap genom hela byggkedjan och utför allt från mindre renoveringar och villabyggnation till takbyte och industribyggnation.

Läs mer

Om oss

På Bloméns Bygg har vi erfaren kunskap genom hela byggkedjan och utför allt från mindre renoveringar och villabyggnation till takbyte och industribyggnation.

Läs mer

Kontakt

Hos oss kan du känna dig trygg oavsett vilken typ av byggprojekt du önskar genomföra. Vi tror på nära och långsiktiga relationer och gör allt och lite till för våra kunder.

Läs mer

Det personliga byggföretaget

Med ursprung i trakten är vi på Bloméns Bygg ett etablerat byggföretag med god lokalkännedom och närhet till kunden. Vi är en liten organisation med stor kunskap, korta beslutsvägar och betryggande erfarenhet. Våra erfarna snickare bygger med stort kundfokus och vi lägger stor vikt vid en nära dialog och en ömsesidig relation med dig som kund för att du ska känna dig trygg genom hela projektet – från idé till färdigt resultat.

$portal_content_image['alt'];

Våra projekt

Ett genomfört uppdrag säger mer än ord och löften. Vi är stolta över vårt hantverkoch de projekt vi har utfört.
Vill du veta mer om något av våra projekt? Kontakta oss!