Totalentreprenör

Goda relationer skapar framgång

Vi tror på att goda relationer skapar framgång. Med god lokalkännedom och ursprung i trakten har vi många duktiga och trygga samarbetspartners inom såväl mark-, plåt-, VVS-, målning- och glasmästeri, nära till hands. Vi ställer alltid ömsesidiga krav på våra partners – med kvalitet och kundnöjdhet i fokus.

Vi tar ansvar från idé till färdigt resultat

På Bloméns Bygg ombesörjer vi allt inom bygg och åtar oss ansvar från planering och samordning till utförande och färdigställt projekt, en trygghet för både dig och oss. Som totalentreprenör ansvarar vi för att byggnationen går rätt till samtidigt som vi ansvarar för samtliga avtal med eventuella underleverantörer och ser till att de uppfyller avtalade funktionskrav.

Ombesörjning

Samordning

Garantier

Tjänster

På Bloméns Bygg har vi erfaren kunskap genom hela byggkedjan och utför allt från mindre renoveringar och villabyggnation till takbyte och industribyggnation.

Läs mer

Om oss

På Bloméns Bygg har vi erfaren kunskap genom hela byggkedjan och utför allt från mindre renoveringar och villabyggnation till takbyte och industribyggnation.

Läs mer

Kontakt

Hos oss kan du känna dig trygg oavsett vilken typ av byggprojekt du önskar genomföra. Vi tror på nära och långsiktiga relationer och gör allt och lite till för våra kunder.

Läs mer

Det personliga byggföretaget

Med ursprung i trakten är vi på Bloméns Bygg ett etablerat byggföretag med god lokalkännedom och närhet till kunden. Vi är en liten organisation med stor kunskap, korta beslutsvägar och betryggande erfarenhet. Våra erfarna snickare bygger med stort kundfokus och vi lägger stor vikt vid en nära dialog och en ömsesidig relation med dig som kund för att du ska känna dig trygg genom hela projektet – från idé till färdigt resultat.

$portal_content_image['alt'];

Våra projekt

Ett genomfört uppdrag säger mer än ord och löften. Vi är stolta över vårt hantverkoch de projekt vi har utfört.
Vill du veta mer om något av våra projekt? Kontakta oss!