Takarbeten

För väder och vind

Taket är en av de viktigaste delarna på ditt hus och är den del som år efter år ska stå emot väder och vind. Oavsett om du ska lägga nytt, renovera eller byta tak utför vi takarbeten för framtiden – tolerant mot våra svenska väderomväxlingar.

Kompletta lösningar för ditt takarbete

Dags för nytt tak? Vi hjälper dig med takomläggning och takrenovering på många typer av byggnader i varierande takmaterial. Allt från den traditionella tegelpannan till plåt-, papp- och industritak. Vilket takmaterial du bör använda beror såväl på tycke och smak som takets form och förutsättningar, självklart vägleder vi dig i beslutet för bästa resultat.

Tegeltak

Papptak

Industritak

Plast & plåttak

Tjänster

På Bloméns Bygg har vi erfaren kunskap genom hela byggkedjan och utför allt från mindre renoveringar och villabyggnation till takbyte och industribyggnation.

Läs mer

Om oss

På Bloméns Bygg har vi erfaren kunskap genom hela byggkedjan och utför allt från mindre renoveringar och villabyggnation till takbyte och industribyggnation.

Läs mer

Kontakt

Hos oss kan du känna dig trygg oavsett vilken typ av byggprojekt du önskar genomföra. Vi tror på nära och långsiktiga relationer och gör allt och lite till för våra kunder.

Läs mer

Det personliga byggföretaget

Med ursprung i trakten är vi på Bloméns Bygg ett etablerat byggföretag med god lokalkännedom och närhet till kunden. Vi är en liten organisation med stor kunskap, korta beslutsvägar och betryggande erfarenhet. Våra erfarna snickare bygger med stort kundfokus och vi lägger stor vikt vid en nära dialog och en ömsesidig relation med dig som kund för att du ska känna dig trygg genom hela projektet – från idé till färdigt resultat.

$portal_content_image['alt'];

Våra projekt

Ett genomfört uppdrag säger mer än ord och löften. Vi är stolta över vårt hantverkoch de projekt vi har utfört.
Vill du veta mer om något av våra projekt? Kontakta oss!