Renovering

Hur kan vi förverkliga ditt renoveringsprojekt?

På Bloméns Bygg har vi alla certifieringar, behörigheter och kompetenser som krävs för att renovera allt från badrum till kök och bygga uterum och altan. Med flera års erfarenhet kan vi skapa hållbara hem med hög standard. Tillsammans bygger vi hem att bo och trivas i.

Hemmet är den plats där vi ska bo och trivas

Hemmet är den plats där vi spenderar den mesta av vår tid. Små förändringar kan göra stor skillnad och självklart behöver man inte alltid totalrenovera för att förnya sitt hem. Vi hjälper dig med både interiöra och exteriöra renoveringar och hjälper dig med allt från planering och materialval till genomfört projekt. För oss spelar projektets storlek mindre roll, vi sätter alltid dina behov i fokus – oavsett om du ska byta kök, renovera badrum eller byta fönster.

Köksrenovering

Badrumsrenovering

Fönster & dörrbyte

Totalrenovering

Tjänster

På Bloméns Bygg har vi erfaren kunskap genom hela byggkedjan och utför allt från mindre renoveringar och villabyggnation till takbyte och industribyggnation.

Läs mer

Om oss

På Bloméns Bygg har vi erfaren kunskap genom hela byggkedjan och utför allt från mindre renoveringar och villabyggnation till takbyte och industribyggnation.

Läs mer

Kontakt

Hos oss kan du känna dig trygg oavsett vilken typ av byggprojekt du önskar genomföra. Vi tror på nära och långsiktiga relationer och gör allt och lite till för våra kunder.

Läs mer

Det personliga byggföretaget

Med ursprung i trakten är vi på Bloméns Bygg ett etablerat byggföretag med god lokalkännedom och närhet till kunden. Vi är en liten organisation med stor kunskap, korta beslutsvägar och betryggande erfarenhet. Våra erfarna snickare bygger med stort kundfokus och vi lägger stor vikt vid en nära dialog och en ömsesidig relation med dig som kund för att du ska känna dig trygg genom hela projektet – från idé till färdigt resultat.

$portal_content_image['alt'];

Våra projekt

Ett genomfört uppdrag säger mer än ord och löften. Vi är stolta över vårt hantverkoch de projekt vi har utfört.
Vill du veta mer om något av våra projekt? Kontakta oss!