Industribyggnation

Det ska vara enkelt med service

Självklart erbjuder vi service inom industri, anläggning och fastighet. På Bloméns Bygg tror på engagemang och personlig kontakt genererar trogna och nöjda kunder. Vi jobbar nära våra kunder och vill att det ska vara smidigt och enkelt att för dig att ta del av vår industriservice. Hör av dig!

Vi utgår från dina unika behov

Vi utför såväl ny-, till- och ombyggnation av industrier och anläggningar. Med många års erfarenhet är vi väl medvetna om de krav som följer och vi ser alltid till att anpassa oss efter pågående produktion. Vi är lyhörda för dina önskemål och krav och utgår alltid från dina unika behov för att nå bästa möjliga lösning – från start till färdigt resultat.

Nybyggnation

Tillbyggnation

Ombyggnation

Service

Tjänster

På Bloméns Bygg har vi erfaren kunskap genom hela byggkedjan och utför allt från mindre renoveringar och villabyggnation till takbyte och industribyggnation.

Läs mer

Om oss

På Bloméns Bygg har vi erfaren kunskap genom hela byggkedjan och utför allt från mindre renoveringar och villabyggnation till takbyte och industribyggnation.

Läs mer

Kontakt

Hos oss kan du känna dig trygg oavsett vilken typ av byggprojekt du önskar genomföra. Vi tror på nära och långsiktiga relationer och gör allt och lite till för våra kunder.

Läs mer

Det personliga byggföretaget

Med ursprung i trakten är vi på Bloméns Bygg ett etablerat byggföretag med god lokalkännedom och närhet till kunden. Vi är en liten organisation med stor kunskap, korta beslutsvägar och betryggande erfarenhet. Våra erfarna snickare bygger med stort kundfokus och vi lägger stor vikt vid en nära dialog och en ömsesidig relation med dig som kund för att du ska känna dig trygg genom hela projektet – från idé till färdigt resultat.

$portal_content_image['alt'];

Våra projekt

Ett genomfört uppdrag säger mer än ord och löften. Vi är stolta över vårt hantverkoch de projekt vi har utfört.
Vill du veta mer om något av våra projekt? Kontakta oss!