Betong och murning

Ska du bygga nytt?

Ofta innebär nybyggnation även betong och murning. Med kunskap genom hela byggkedjan kan vi ta ansvar för totalkonceptet och hjälpa dig från idé till färdigställt projekt. På Bloméns Bygg bygger vi alltid med kunden i fokus och åtar oss gärna totalentreprenad om så önskas.

Hantverk med skicklighet

Med bred kompetens och lång erfarenhet kan vi på Bloméns Bygg skapa hållbara lösningar för ditt byggprojekt. Vi utför det mesta inom betong och murning, oavsett om du behöver hjälp med grundplatta till villan eller gjuta grundplintar kan vi hjälpa dig. Vi utför grunder till såväl källare som villa och industri och gjuter platta på mark. Inga projekt är för stora eller för små.

Stommar

Grunder

Murar

Betong

Tjänster

På Bloméns Bygg har vi erfaren kunskap genom hela byggkedjan och utför allt från mindre renoveringar och villabyggnation till takbyte och industribyggnation.

Läs mer

Om oss

På Bloméns Bygg har vi erfaren kunskap genom hela byggkedjan och utför allt från mindre renoveringar och villabyggnation till takbyte och industribyggnation.

Läs mer

Kontakt

Hos oss kan du känna dig trygg oavsett vilken typ av byggprojekt du önskar genomföra. Vi tror på nära och långsiktiga relationer och gör allt och lite till för våra kunder.

Läs mer

Det personliga byggföretaget

Med ursprung i trakten är vi på Bloméns Bygg ett etablerat byggföretag med god lokalkännedom och närhet till kunden. Vi är en liten organisation med stor kunskap, korta beslutsvägar och betryggande erfarenhet. Våra erfarna snickare bygger med stort kundfokus och vi lägger stor vikt vid en nära dialog och en ömsesidig relation med dig som kund för att du ska känna dig trygg genom hela projektet – från idé till färdigt resultat.

$portal_content_image['alt'];

Våra projekt

Ett genomfört uppdrag säger mer än ord och löften. Vi är stolta över vårt hantverkoch de projekt vi har utfört.
Vill du veta mer om något av våra projekt? Kontakta oss!