Våra tjänster

För oss är detaljerna av yttersta vikt

På Bloméns Bygg lägger vi stor vikt vid service, noggrannhet och kunskap. Vi är ett nära och personligt bolag som tror på kvalitet och kundnöjdhet med perfektion ut i fingerspetsarna. Från idé till verklighet använder vi vår erfarenhet och kunskap för att skapa kompletta lösningar efter dina önskemål.

Industribyggnation

Vi utför såväl ny-, till- och ombyggnation av industrier och anläggningar. Med många års erfarenhet är vi väl medvetna om de krav som följer och vi ser alltid till att anpassa oss efter pågående produktion.

Läs mer

Renovering

Hemmet är den plats där vi spenderar den mesta av vår tid. Små förändringar kan göra stor skillnad och självklart behöver man inte alltid totalrenovera för att förnya sitt hem.

Läs mer

Villabyggnation

På Bloméns Bygg erbjuder vi villabyggnation såväl prefabricerat som lösvirke genom ritning eller enligt kunds önskemål. Oavsett vad ni väljer finns vi med dig från början till slut.

Läs mer

Betong och murning

Vi utför det mesta inom betong och murning, oavsett om du behöver hjälp med grundplatta till ivillan eller gjuta grundplintar kan vi hjälpa dig. Vi utför grunder till såväl källare som villa och industri och gjuter platta på mark.

Läs mer

Totalentreprenör

På Bloméns Bygg ombesörjer vi allt inom bygg och åtar oss ansvar från planering och samordning till utförande och färdigställt projekt, en trygghet för både dig och oss.

Läs mer

Takarbeten

Dags för nytt tak? Vi hjälper dig med takomläggning och takrenovering på många typer av byggnader i varierande takmaterial. Allt från den traditionella tegelpannan till plåt-, papp- och industritak.

Läs mer

Om oss

På Bloméns Bygg har vi erfaren kunskap genom hela byggkedjan och utför allt från mindre renoveringar och villabyggnation till takbyte och industribyggnation.

Läs mer

Projekt

Vi är stolta över vårt arbete och de projekt som vi har genomfört. Med perfektion och expertis har vi levererat hantverk sedan 1936.

Läs mer

Kontakt

Hos oss kan du känna dig trygg oavsett vilken typ av byggprojekt du önskar genomföra. Vi tror på nära och långsiktiga relationer och gör allt och lite till för våra kunder.

Läs mer

Det personliga byggföretaget

Med ursprung i trakten är vi på Bloméns Bygg ett etablerat byggföretag med god lokalkännedom och närhet till kunden. Vi är en liten organisation med stor kunskap, korta beslutsvägar och betryggande erfarenhet. Våra erfarna snickare bygger med stort kundfokus och vi lägger stor vikt vid en nära dialog och en ömsesidig relation med dig som kund för att du ska känna dig trygg genom hela projektet – från idé till färdigt resultat.

$portal_content_image['alt'];

Våra projekt

Ett genomfört uppdrag säger mer än ord och löften. Vi är stolta över vårt hantverkoch de projekt vi har utfört.
Vill du veta mer om något av våra projekt? Kontakta oss!