Policies

Kunskap, kompetens och kundnöjdhet

Med rätt kompetenser, resurser och metoder kan vi på Bloméns Bygg utföra vårt arbete med högsta möjliga kvalitet. Vi har som målsättning att alltid försöka tillgodose våra kunders förväntningar och behov och vill att de ska känna sig nöjda med vårt utförda arbete.

På Bloméns Bygg står vi för kundnöjdhet, tillit, gott utförande och god stämning. Vi står för de arbeten vi utför och håller våra offerter.

Tjänster

På Bloméns Bygg har vi erfaren kunskap genom hela byggkedjan och utför allt från mindre renoveringar och villabyggnation till takbyte och industribyggnation.

Läs mer

Projekt

Vi är stolta över vårt arbete och de projekt som vi har genomfört. Med perfektion och expertis har vi levererat hantverk sedan 1936.

Läs mer

Kontakt

Hos oss kan du känna dig trygg oavsett vilken typ av byggprojekt du önskar genomföra. Vi tror på nära och långsiktiga relationer och gör allt och lite till för våra kunder.

Läs mer

Det personliga byggföretaget

Med ursprung i trakten är vi på Bloméns Bygg ett etablerat byggföretag med god lokalkännedom och närhet till kunden. Vi är en liten organisation med stor kunskap, korta beslutsvägar och betryggande erfarenhet. Våra erfarna snickare bygger med stort kundfokus och vi lägger stor vikt vid en nära dialog och en ömsesidig relation med dig som kund för att du ska känna dig trygg genom hela projektet – från idé till färdigt resultat.

$portal_content_image['alt'];