Om oss

Vi bygger med precision

Bloméns Bygg är ett personligt byggbolag med kunskap och erfarenhet som sträcker sig tillbaka i generationer. I över hundra år har vi förverkligat byggdrömmar och utfört bygghantverk med precision och kvalitet.

Från planering till färdigt projekt

Bloméns Bygg är ett gammalt och etablerat byggbolag med ursprung i Anderstorp. Med bred kompetens och lång erfarenhet i branschen är vi kunniga genom hela byggkedjan – från början till slut.


På Bloméns Bygg gör vi allt för våra kunder. Vi värderar våra kundrelationer högt och vi vill att våra kunder ska vara nöjda med oss och det resultat som vi har åstadkommit. Med stor kunskap och erfarna snickare åtar vi oss allt från industri- och villabyggnation till renovering av kök och badrum, alltid med fokus på kvalitet och noggrannhet. Oavsett uppdrag bygger vi med trygghet, engagemang och service och ser till att du som kund känner förtroende i vårt utförande.
Låt oss förverkliga dina byggdrömmar!

Tjänster

På Bloméns Bygg har vi erfaren kunskap genom hela byggkedjan och utför allt från mindre renoveringar och villabyggnation till takbyte och industribyggnation.

Läs mer

Kontakt

Vi är stolta över vårt arbete och de projekt som vi har genomfört. Med perfektion och expertis har vi levererat hantverk sedan 1936.

Läs mer

Policies

Hos oss kan du känna dig trygg oavsett vilken typ av byggprojekt du önskar genomföra. Vi tror på nära och långsiktiga relationer och gör allt och lite till för våra kunder.

Läs mer

Det personliga byggföretaget

Med ursprung i trakten är vi på Bloméns Bygg ett etablerat byggföretag med god lokalkännedom och närhet till kunden. Vi är en liten organisation med stor kunskap, korta beslutsvägar och betryggande erfarenhet. Våra erfarna snickare bygger med stort kundfokus och vi lägger stor vikt vid en nära dialog och en ömsesidig relation med dig som kund för att du ska känna dig trygg genom hela projektet – från idé till färdigt resultat.

$portal_content_image['alt'];